FØLGERE

Monday, April 30, 2012

ILU!

Hei dere.

Nå har jeg gått å lagt meg, Baldrian sover hos Ståle i kveld siden han ikke skal jobbe imorgen. Først på dagen var det så dårlig vær at verken jeg eller pusen min ville gå ut, vi valgte å holde oss inne. Vi har vært svært late begge to, vi lå fremfor ovnen i stua å bare kosa oss lenge før vi i det hele tatt gatt å løfte opp rumpa å gjøre litt jobbing. Da Ståle kom hjem gikk vi på tur med pusen vår, han gikk kjempe langt å han er så koselig å gå på tur med. Han følger etter i mine fotspor, noe som er kjempe koselig å se på. Han snuser på bakken for å finne ut nøyaktig hvor jeg har tråkket, så går han der. Er det ikke rått? Jeg har tatt ganske mange ute og inne bilder av han idag så jeg tenkte at jeg kunne dele alle sammen med dere nå i kveld.
Baldrian min var visst ganske sliten da han kom inn etter den lange turen vi gikk. Han er en flink tur pus. Det høres ut til at de har gått å lagt seg nå så jeg regner med at jeg også må bare si god natt og sov godt.

-Hvilket bilde likte du best?

Baldrian&Tone-Lise.

Sunday, April 29, 2012

Tur pus!

Hei dere.

Nå skal jeg og Baldrian pusen min legge oss å sove, han ligger oppe teppet å ser søt ut, han er så trøtt å sliten. I dag har han vært ute kjempe lenge og helt alene også, han var nemlig på tur i skogen å jobba. Da han kom hjem igjen la han seg under bordet i kjøkkenet så jeg fikk tatt noen få søte bilder av han der han lå. Skal få tatt flere ute bilder av han i morgen dersom det blir godt nok vær til å ta bilder med kameraet, jeg håper det blir godt nok vær. Pusen min liker jo ikke vann så veldig godt så jeg får i det minste håpe at det ikke regner i morgen. Han er så kosen av seg nå, jeg ligger med hodet oppå han å han maler å koser som vanlig. Pusen min er herlig.
Nå må jeg beklage at jeg er litt sent ute med dette innlegget, trodde jeg skulle klare å få det ferdig før kl 00:00, men det får bare være, dere tilgir meg når dere ser de søte bildene, ikke sant? Klarte det!

Hvilket bilde likte du best?

Baldrian&Tone-Lise.

Saturday, April 28, 2012

Søt og pen!

Hei.

Baldrian er for øyeblikket ute å jobber med sine pusekatt saker, jeg regner med at Ståle får han inn før han legger seg, siden han skal sover hos han. Jeg har desverre ikke fått tatt noen bilder av han idag men jeg tenkte å legge ut bilder jeg tok igår da han satt i vinduet å så på fuglene ute. Han er så søt å pen når han begynner å lage sånne søte og rare lyder. Det gjør han hver gang han ser fuglene ute eller mus eller annet. Søt? Ja veldig!
Er han ikke bare helt nydelig og vakker?

-Hvilket bilde likte du best? 

Baldrian&Tone-Lise.

Friday, April 27, 2012

Photoshoot med pusekatten.

Hei folkens.

Idag har vi vært inne stort sett hele dagen fordi det har vært så kaldt. Baldrian ville så gjerne gå ut, men da jeg åpna døra snudde han med en gang. Han gikk å la seg ned i stua under et bord. Han lå så fint til rette der så jeg løp opp å fant frem kameraet slik at jeg kunne få tatt bilder av pusekatten min. Bildene jeg har til dere i dag er ganske søte og fine, dere ser godt hvor mye han vekser for hver dag som går.















Han er nusselig, sant? Han har vært ute nå ikveld, Ståle gikk for å få han inn, da han kom inn sa han til meg at han så Baldrian sammen med en annen katt, og det var visst litt pusekatt kjærlighet inn i bildet. Ingenting er helt sikkert i dette tilfellet. Det er nå litt gøy å høre om dette her da. Baldrian sover inne hos Ståle i kveld siden jeg trenger å få sove uten å bli vekt opp annen hver time. Det er nå uansett litt koselig da. Dere får ha en god natt og drøm søtt.

-Hva syns du om bildene?
-Hvilket bilde likte du best?

Baldrian&Tone-Lise.