FØLGERE

Thursday, May 31, 2012

Finingen min.

Hei alle sammen.

I dag hadde Baldrian litt vondt i magen, så vi måtte opp ganske tidlig å fikse litt på rommet og i doet hans. Han er så flink og renslig så han går på potte, og det er veldig bra, men idag rakk han ikke fram til potta før han fikk så vondt i magen. Stakkars lille kattepusen min, heldigvis var det bare litt først på dagen. Han er helt bra igjen nå. Holder på å koke fisk til han, vi skal snart gå å legge oss siden været er så kjedelig, og vi har heller ingenting å gjøre annet enn å lese å drikke iste. Bildene jeg har til dere i dag er veldig morsomme og koselige.
Nå skal vi legge oss, god natt og sov godt.

-Hvilket bilde likte du best?
-Leker katten din?

Baldrian&Tone-Lise.

Wednesday, May 30, 2012

Skrive mons.

Hei.

Enderlig hjemme hos min lille pus, vi skal kose oss masse i kveld, for i kveld skal vi nemlig lese mye i en veldig god bok, når vi går å legger oss da. Baldrian har vært alene i dag, mens jeg har hatt skole. Kosepusen min var veldig glad da jeg og Ståle kom hjem, han fikk gå ut å være ute, å kom ikke hjem før kl 9. Nå er han altså ute igjen å jeg regner med at han ikke kommer hjem igjen før i 12 tiden i kveld.  Før vi legger oss til å lese så skal vi nok skrive i dagboka, noe vi gjør hver kveld. Baldrian syns det er kjempe kult å skrive i dagboka, siden han får lov til å leke med blyanet. Ja, så klart det er jeg som skriver, men Baldrian er hjertelig til stedet å hjelper til. Jeg har noen få bilder av en lat katte pus til dere i dag, siden jeg har vært borte hele dagen å ikke fått tid til å ta bilder må dere finne dere i å få disse i kveld. Får ta flere i morgen.
Nå skal jeg se om jeg kan få Baldrian inn, fordi jeg er veldig trøtt så jeg skal nok gå å legge meg om ikke så lenge, god natt til dere andre og sov godt.

-Hvilket bilde likte du best?
-Liker katten din å "hjelpe til" ?

Baldrian&Tone-Lise.

Tuesday, May 29, 2012

Latpus og lesekatt!

Hei dere.

I dag har vi hatt nesa godt planta i matte bøker, lest i flere timer å lært veldig mye, jeg så klart. Baldrian satt ved siden av meg på gulvet å lata seg. Ganske normalt, han er for øyeblikket ute på kjæreste besøk, det er en søt kattepus som vi kaller for Gråpus som vandrer rundt om kring husene å venter på Baldrian. I neste måned skal han nok desverre miste manndommen sin. Når jeg sier det mener jeg at han må bli kastrert. Det er til hans eget beste selv om det blir trist å måtte gjøre det. Jeg og Baldrian skal uansett ha et langt og godt forhold. Vi elsker hverandre å klarer oss ikke uten hverandre. Bildene jeg deler med dere i dag er veldig søte og koselige. Han var så søt når han lå i senga si ved siden av senga mi.
Det var alt for i dag, jeg skal legge meg til å sove å drømme søtt om søte saker. Vi sees i morgen igjen, lover å få tatt mange nye bilder av pusen min til da. God natt og sov godt. Ønsk meg lykke til på prøven i morgen.

-Hvilket bilde likte du best?
-Liker katten din bøker?

Baldrian&Tone-Lise.

Monday, May 28, 2012

Dårlig kattepus vær.

Hei.

Idag har været vært dårlig men også litt fint og bra. Baldrian valgte å holde seg inne, for det første fordi det var så kjempe kaldt, en annen grunn var nok at han hørte en bil som bråkte så mye. Han liker ikke så mye bråk av biler å sånt. Han la seg ned inne i stolen sin, fikk tatt noen søte bilder av han der han lå. Imorgen vet jeg ikke om jeg får tatt noen nye bilder, jeg håper det. Vi må nemlig bruke dagen til å lese til årets siste prøve.
Baldrian er for øyeblikket ute, det er oppholdsvær og det er jammen meg godt. Jeg håper at vi kan få fint vær i morgen for da skal vi sitte ute å lese. Kommer nok til å bruke litt av natta på å lese også for jeg er faktisk ikke trøtt, det er heller ikke Baldrian. Han løper rundt ute som en tulling. God natt til dere som skal sove nå og til dere som enda er oppe, dere får ha en fin kveld videre.

-Hvilket bilde likte du best?

Baldrian&Tone-Lise.

Sunday, May 27, 2012

Lille kattepus!

Hei dere.

I dag tidlig satt vi ute med Baldrian i fin været. Han har vært mye ute da mens vi har vært på kjøretur til Glomfjorden. Da vi kom hjem var han veldig kosen av seg. Lille kattepusen min er så nydelig. Har fått tatt noen fine bilder av han i dag da, å tenkte å dele de med dere inntil jeg får tatt flere fine bilder dere kan få se.
Baldrian sover hos Ståle i kveld, og det er jammen meg godt å få litt fri fra bråk og balder når man skal sove. Jeg skal uansett ha han på rommet mitt resten av uka, det blir jo kjempe koselig. Elsker lille pusen min.

-Hvilket bilde likte du best?
-Liker katten din å være ute?

Baldrian&Tone-Lise.

Saturday, May 26, 2012

Tv pusen min!

Hei dere.

Nå sitter vi å glaner på tv'n å heier på Tooji med sangen Stay! Baldrian ligger framfor tv'n å ser på meg hver gang en dårlig sang spilles. Han så ikke på meg når Tooji var på scenen, å det er jo bra. Mange her som syns han ikke er så bra ifølge Twitter. Hver har sin mening, men det er snakk om verdens mening til sammen. Det vi alle glemmer er at det er melodien som skal dømmes ikke stemmen eller klærne. Baldrian har vært litt ute i dag men mest inne siden været ikke har vært så bra. Har bare noen få bilder av pusen min.
Nå skal vi lage oss litt popcorn å se videre på ESC. Håper dere andre har en fortsatt fin kveld videre. Kos dere mye.

-Hvilket bilde likte du best?
-Hvem heier dere på i kveld?

Baldrian&Tone-Lise.

Friday, May 25, 2012

Film og tur pusen min.

Hei dere.

Nå er det enderlig helg, vi skal kose oss masse siden det blir ESC finale, det ser vi fram til, og siden det er en skikkelig kose kveld skal vi også ha noe koselig å spise. Laks eller gryterett! Baldrian liker begge han. Vi har nå sett på en film som kalles for Underworld. Disse filmene liker vi godt, selv om det er mye griseri i de da. Vi har vært ute å gått på tur i dag også, da så Baldrian rein å ble litt skeptisk å ville hjem med en gang. Fikk tatt noen søte bilder av han inne og ute.

Nå skal jeg se videre på film, Baldrian er nå ute på pusekatt jobb. Veldig viktig!

-Hvilket bilde likte du best?
-Ser katten din på tv eller film?

Baldrian&Tone-Lise.

Thursday, May 24, 2012

Darling, you're my everything!

Hei dere.

I kveld sitter vi å glaner på tv'n å heier på Tooji, vi vil gjerne at han skal gå videre å vinne ESC, men vi får se hva som skjer. Baldrian digger jo musikk og spesielt denne sangen til Tooji, det kan jeg godt forstå fordi det gjør jo faktisk jeg også. Vi skal sikkert gå å legge oss så snart programet er ferdig. I dag har pusen min vært ute ganske lenge, har vært fint vær å det liker vi godt. Gleder oss til imorgen for da skal det visst også være fint vær. Har bare noen få bilder av min lille pus til dere idag så dere får klare dere med de.

Da avslutter vi for i dag for nå må vi glane enda mer på tv'n! Vi sees i morgen.

-Hvilket bilde likte du best?
-Liker katten din musikk?

Baldrian&Tone-Lise.