FØLGERE

Friday, June 29, 2012

Min lille venn.

Hei alle sammen.

I dag har vi hatt en ganske så flott dag, Baldrian har vært ute på pusekatt oppdrag, mens jeg har vært inn å lest å skrevet på den andre bloggen. Vi har nemlig noen få innlegg vi må være nøye med når vi skal skrive, sånn at alt blir helt rett og bra. Baldrian lå i sofaen å var ganske så utslitt etter dagen, fikk noen få søte bilder inntil han bestemte seg for å være litt jævlig med meg.






Kranglefanten min jo. Nå er han ute, han skal være hos Ståle i kveld så jeg får tid til å konsentrere meg om å klare å få ut et innlegg på den andre bloggen min før midnatt. God kveld folkens og sov godt.

Baldrian&Tone-Lise.

Wednesday, June 27, 2012

Stor puse skatt katt.

Hei folkens.

I dag så har jeg og Baldrian hatt det litt kjedelig, han har egentlig bare vært veldig lat i dag, noe bildene mine er et godt bevis for. Tok bilda av han nå han lå i sofaen fordi han virka så lang. Han er faktisk veldig lang. Han blir større og større for hver dag som går. Utrolig hvor fort tiden har gått.



Nå skal jeg gå ut å se om jeg kan finne han, siden han er ute på pusekatt jobb. Ha en fin kveld videre pusekatt elskere.

-Hva gjør du og katten din nå?

Baldrian&Tone-Lise.

Tuesday, June 26, 2012

Uff, la meg være i fred!

Hei dere.

Været har vært ganske så ok, Baldrian har vært ute nesten hele dagen, men han har også vært en god del inne. Han la seg ned i stolen sin og der ble han liggende helt til nå. Nå er han nemlig ute å koser seg i finværet. Når han lå i stolen ville han bare være alene så han la bena over hodet sånn at vi ikke skulle få kose med han. Fikk tatt noen søte bilder av han der han lå. Nyt dem.







Det var alt. Nå er det snart leggetid, selv om vi kommer til å bli liggende i senga å lese noen bøker da.

-Er han ikke nusselig?

Baldrian&Tone-Lise.

Monday, June 25, 2012

Raringen min.

Hei dere.

Det har vært et nydelig vær idag og det setter vi virkelig stor pris på. Baldrian har vært ute i hele dag og er nok ute nå også, derfor har jeg ikke fått tatt noen bilder av han i dag. Jeg har uansett noen søte bilder å gi dere som jeg vet dere vil like.





Nå skal jeg egentlig bare gå å få Baldrian inn siden jeg har litt små vondt i magen å vil sove. Vi håper at dere andre har det bra og fint. Vi sees i morgen kattepus elskere.

-Hvilket bilde var morsomst?

Baldrian&Tone-Lise.

Sunday, June 24, 2012

Varmt og godt.

Hei og hå!

I dag har vi enderlig fått en hel helg med kjempe nydelig og flott vær. Noe både jeg og pusekatten min, Baldrian var glad for. I morgen blir været like fint og kanskje bedre. Jeg fant mini pusen min liggende bak et teppe på verandaen. Var nok veldig varmt, men godt var det vell også. 



Nå må jeg nesten også få beklage for ikke å ha skrevet i går, men det ble så hektisk en dag så vi valgte å heller skrive i dag.

-Hvilket bilde likte du best?
-Hva gjøre katten din når det blir veldig varmt ute?

Baldrian&Tone-Lise.

Friday, June 22, 2012

Your beautiful Darling.

Hei alle sammen.

I kveld blir vi alle lenge oppe siden vi skal bruke kvelden på å tegne å ha det gøy. Baldrian er så klart ute på kattepus jobb. Regner med at han kommer hjem om noen timer. Bildene jeg har til dere i dag er kjemp søte og det vet jeg dere også syns. Jeg fikk tatt noen bilder i går når vi la oss siden han la seg så fint i senga si. Fikk også tatt noen idag når jeg så hvor han hadde lagt seg. Nyt det!










Det er enderlig helg og det betyr igrunn at verdens søteste Baldrian skal sove hos verdens beste bror, nemlig Ståle.

-Hvilket bilde likte du best?
-Hva gjør pusen din nå?

Baldrian&Tone-Lise.

Thursday, June 21, 2012

Monsepus.

Hei folkens.

Straks legge tid igjen, vi har rydda litt å tegna veldig mye og skrevet mange brev i løpet av dagen, så vi er ganske så slitene. Baldrian er ute så jeg har ikke fått tatt bilder av han i kveld, men når jeg våkna så lå han så søtt å sov i senga si så jeg måtte bare ta bilde av han der han lå. Håper dere liker disse bildene da.





Jeg holder for øyeblikket på med å koke fisk til pusen min, sei filet er nok det beste han vet om, jeg syns også det er godt, spesielt til å steke. Kanskje jeg legger ut oppskrift på hoved bloggen min. Følg med om du vil det.

-Hvilket bilde likte du best?
-Hvor sover katten din?

Baldrian&Tone-Lise.

Wednesday, June 20, 2012

My Love.

God kveld.

Det er snart leggetid for både meg og Baldrian, vi er nemlig ganske så slitne etter en ganske lang og slitsom dag. Vi har hatt mye å gjøre, mange brev å skrive og så har vi begynt å tegne igjen. Det er koselig. Baldrian blir lykkelig og glad med en gang jeg henter fram ark og blyant. Vi var ute å kjørte en tur og da vi kom tilbake fant vi Baldrian pusen vår liggende i en stol i garasjen, søtingen var så nydelig at jeg måtte ta bilder av han der han lå. Håper dere liker bildene da.




-Hvilket bilde likte du best?

Baldrian&Tone-Lise.

Tuesday, June 19, 2012

Det beste jeg vet.

Hei alle sammen.

Det er nå på tide å legge seg etter en lang og flott dag. Vært har vært helt ok, værtfall sånn at det har vært mulig å vært ute for både Baldrian og meg. Jeg har faktisk fått tatt mange søte ute bilder til dere i dag, så jeg tror dere vil bli fornøyde med de.














Det var mange bilder det, håper jeg kan få tatt noen flere, å kanskje begynne å redigere dem også. Det hadde vært litt kult. Baldrian er uansett det beste jeg vet om, jeg elsker han.

-Hvilket bilde likte du best?
-Er katten din leken av seg?

Baldrian&Tone-Lise.